Ontdek wat wij kunnen

Onze specialismen

Als u een jacht nieuw bouwt of renoveert, mag een goede jachttimmerman niet ontbreken. Onze vakmannen voorzien uw jacht van topklasse betimmering, die past bij de uitstraling van uw dromen. Dat kunnen we bij jachten tot 20 meter in eigen huis. En in alle gevallen op de locatie die u wenst. Ook plegen we onderhoud, voeren we refits uit en zijn we sterk in interieurbouw voor woningen en utiliteitsgebouwen.

Jachtinterieur

Wilt u een nieuw schip laten bouwen of renoveren, maar heeft u nog geen idee hoe het interieur ingedeeld moet worden en hoe de samenstelling van kleur en materiaal is? Graag helpen wij u om van deze beslissingen weloverwogen keuzes te maken voor keuken, salon, stuurhut, badkamer, toilet, slaapruimvertrekken en wasruimte.

Meer weten?
Jachtinterieur

Jachtexterieur

Teakdekken, stootlijsten, relingen, kuipbetimmering, potdeksels, dekluiken, schijnlichten, koekoeken, stuurhutten of luikopstanden. Noem iets en wij maken het! Laat u inspireren door de ideeën van onze vakspecialisten. U staat versteld van de mogelijkheden om bij nieuwbouw of renovatie het exterieur van uw schip te sieren.

Meer weten?
Jachtexterieur

Jachtmeubilair

Wilt u een bijzonder en uniek item in of op uw jacht? Wij ontwerpen en maken meubels op maat. Zowel voor uw interieur als exterieur. Elk project zien wij als een creatieve uitdaging. Van tafel tot stoel, van bank tot bed en van (wand)kast tot badmeubel. Ze vormen een verrijking voor uw schip.

Meer weten?
Jachtmeubilair

Meer dan timmerwerk

Bonsink Jachtbetimmering is ontstaan vanuit onze core business, Bonsink Yachtpainting. Inmiddels zijn we een volwassen zijtak en zorgt kruisbestuiving tussen beide voor een uniek totaaladres, waar u ook terecht kunt voor jachtonderhoud- en reparatie, complete refits en zelfs voor interieurbouw in uw huis of utiliteitspand.

Meer weten?
Meer dan timmerwerk

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Jachtbetimmering

Bonsink Jachtbetimmering is een internationaal bekende jachtbetimmeraar van topniveau. Onze vakmannen geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend natuurlijk’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Bezoekadres Stouweweg 15
Zwartsluis
Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove
Bel +31 (0)38 – 386 6836
Mail info@bonsinkjachtbetimmering.nl