Meer dan timmerwerk, Ontdek wat wij kunnen

Meer dan timmerwerk

Bonsink Jachtbetimmering is ontstaan vanuit onze core business, Bonsink Yachtpainting. Inmiddels zijn we een volwassen zijtak en zorgt kruisbestuiving tussen beide voor een uniek totaaladres, waar u ook terecht kunt voor jachtonderhoud- en reparatie, complete refits en zelfs voor interieurbouw in uw huis of utiliteitspand.

Onderhoud en reparatie

Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw jacht. Wij geven u een onderhoudsplan mee en plannen deze service graag periodiek voor u in, zodat u zorgeloos kunt blijven varen. Maar ook als uw teakdek opnieuw gerubberd moet worden of als uw schuifdeur niet meer in beweging komt door houtrot, kunt u bij ons terecht voor vervanging of reparatie. En als u onderweg iets overkomt? Voor schade en/of herstelwerkzaamheden komen we zo snel mogelijk ter plaatse.

Refit

We inspecteren en inventariseren alles in en op uw jacht uitvoerig. We willen namelijk geen detail over het hoofd zien! Wat is toe aan vernieuwing? Wat kan blijven zoals het is? Daarbij kijken we niet alleen naar houtwerk. Het grote voordeel is dat we echt alles onder één dak uit kunnen voeren. Schilder-, RVS- en installatiewerk of de laatste snufjes op het gebied van navigatie. We hebben alle specialisten in huis om uw jacht weer aan de huidige maatstaven qua uiterlijk, comfort en techniek te laten voldoen.

Interieurbouw

Enkele jaren geleden zijn wij ons naast de jachten ook meer op de interieurbouw gaan richten voor woningen en utiliteitspanden. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan interieurbouw in de breedste zin van het woord. Van kastenwand tot keuken en van trap tot ontvangstbalie. Als u echt gaat voor bijzondere en unieke eyecatchers, maken we uw nieuwbouw of renovatiedromen graag waar. Van schets tot oplevering.

Meer dan timmerwerk, Bekijk wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Jacuzzi ombouw

Jacuzzi ombouw

Meer dan timmerwerk, Ontdek onze voordelen

Waar staan wij voor?

Bonsink Jachtbetimmering heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit timmerwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

  • Bewezen kwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 2006 – in binnen- en buitenland

  • Volledige ontzorging

    Wij ontzorgen u zoveel mogelijk op het gebied van apparatuur en logistiek.

  • Actieve betrokkenheid

    Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Jachtbetimmering

Bonsink Jachtbetimmering is een internationaal bekende jachtbetimmeraar van topniveau. Onze vakmannen geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend natuurlijk’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Bezoekadres Stouweweg 15
Zwartsluis
Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove
Bel +31 (0)38 – 386 6836
Mail info@bonsinkjachtbetimmering.nl