Ontdek wie wij zijn

Wie zijn wij?

Bonsink Jachtbetimmering is opgericht door Derk Bonsink. Als echte jachtliefhebber gelooft hij in de meerwaarde van een hoogwaardige afwerking. De vakmannen van Bonsink Jachtbetimmering delen deze visie met hem. Wat hen typeert? De nuchtere instelling en de continue drang om de beste te willen zijn. En het analyserend vermogen, dat van tevoren mogelijke problemen al tackelt.

Topkwaliteit sinds 2006 – in binnen- en buitenland

We bestaan al sinds 2006. Wat begon met het betimmeren van kleinere jachten groeide langzaam uit tot het betimmeren van luxueuze jachten van topniveau. Door de jaren heen hebben we onszelf voor beide doelgroepen neergezet als kwaliteitstimmerlieden met oog voor detail. Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmannen, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit. Of uw jacht nou 10 meter of meer dan 100 meter lang is.

Bonsink Jachtbetimmering

Volledige ontzorging sinds 2006 – waar ook ter wereld

Wij geloven dat een goede jachttimmerman verder gaat dan alleen goed timmerwerk afleveren. Onze vakmannen geven u het gevoel dat u ‘koning’ bent. Dat betekent dat u nergens omkijken naar heeft en dat ze u al het werk uit handen nemen. Of u nu in binnen- of buitenland ligt: wij zorgen ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn en om topkwaliteit te kunnen leveren. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren over de juiste apparatuur en gebruiksmiddelen.

Bonsink Jachtbetimmering

Hoge betrokkenheid sinds 2006 – korte lijnen & heldere afspraken

Wij houden niet van hiërarchische toestanden. Bij ons communiceert u altijd met één aanspreekpunt en staat u in direct contact met de mensen die bij u aan het werk zijn. Wij zien onze klanten niet als een nummertje, maar zijn zeer nauw betrokken. Ook de rol van onze ambitieuze vakmannen mag niet vergeten worden. Zij zijn pas echt tevreden als u tevreden bent!

Bonsink Jachtbetimmering

Een jachtbetimmeraar die u kunt vertrouwen

Als u in zee gaat met een jachtbetimmeraar wilt u zeker weten dat u te maken heeft met een solide partij. Iemand die te vertrouwen is, die zijn strepen al heeft verdiend en waar u ook in de toekomst op kunt bouwen. Bonsink Jachtbetimmering is die jachtbetimmeraar. Dankzij de constante wisselwerking tussen u en onze vaklieden, het ruime assortiment aan houtsoorten en de kennis van materiaal en verwerking. Zo zorgen we ervoor dat uw wensen optimaal terugkomen in uw schip. Wij winnen graag uw vertrouwen met een persoonlijk gesprek!

Bonsink Jachtbetimmering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Jachtbetimmering

Bonsink Jachtbetimmering is een internationaal bekende jachtbetimmeraar van topniveau. Onze vakmannen geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend natuurlijk’ eindresultaat op!

Ontdek wat we hebben gedaan

Kom in contact

Bezoekadres Stouweweg 15
Zwartsluis
Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove
Bel +31 (0)38 – 386 6836
Mail info@bonsinkjachtbetimmering.nl