Jachtinterieur - Ontdek wat wij kunnen

Jachtinterieur

Wilt u een nieuw schip laten bouwen of renoveren of heeft u juist een kleine reparatie of upgrade voor ogen, maar heeft u geen idee hoe dit aangepakt moet worden en hoe de samenstelling van kleur en materiaal is? Graag helpen wij u om van deze beslissingen weloverwogen keuzes te maken voor keuken, salon, stuurhut, badkamer, toilet, slaapruimvertrekken en wasruimte.

Schetsen, bouwen, verwonderen

Schetsen, bouwen, verwonderen. Dat is de volgorde die we bij Bonsink Jachtbetimmering aanhouden rond jachtinterieur. Iedere klus is anders en vraagt om een gedegen aanpak. Voor kleine verbeteringen of reparaties helpen we u op een laagdrempelige manier, maar mocht u grotere plannen hebben zoals een (gedeeltelijke) renovatie dan kunnen we ook verder meedenken. Met bijvoorbeeld interieurschetsen of een compleet interieurplan maken we het u graag gemakkelijk. Hoe klein of groot de klus ook is, dankzij onze jarenlange ervaring en deskundige werknemers hebben wij altijd een goede oplossing binnen bereik.

Volop keuzemogelijkheden

En het houdt niet alleen op bij de beslissing tussen mahoni, teak, walnoot, eiken of modern wit. De interieurmogelijkheden zijn oneindig. Want naast hout werken we ook met materialen als staal, aluminium, RVS en APL. Bovendien zijn we zeer bedreven in het vervaardigen van luxe houtimitaties. De perfecte oplossing als het gebruik van echt hout niet mogelijk is of als u budgettaire keuzes moet maken. De natuurlijke nerf, de glans, de kleur. U zult versteld staan van het realistische eindresultaat.

Een jacht waarop u zich thuis voelt

Behalve het timmerwerk, verzorgen we ook het lakwerk en oliën voor uw interieur. En voor u zetten we graag nog een stap extra. Marmeren tegels zetten, pvc-vloeren leggen, zwevende trappen ophangen, raampartijen stofferen of het plakken van het behang. We hebben het allemaal al eens gedaan. Want met hulp van ons uitgebreide netwerk vakspecialisten gaan we geen uitdaging uit de weg. Maar welke stap we ook zetten, we betrekken u nauw bij het project. Omdat we gaan voor het interieur waarop u zich thuis voelt en de planning die u het beste past.

Jachtinterieur, Bekijk wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Jacuzzi ombouw

Jacuzzi ombouw

Jachtinterieur, Ontdek onze voordelen

Waar staan wij voor?

Bonsink Jachtbetimmering heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit timmerwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

  • Bewezen kwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 2006 – in binnen- en buitenland

  • Volledige ontzorging

    Wij ontzorgen u zoveel mogelijk op het gebied van apparatuur en logistiek.

  • Actieve betrokkenheid

    Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Jachtbetimmering

Bonsink Jachtbetimmering is een internationaal bekende jachtbetimmeraar van topniveau. Onze vakmannen geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend natuurlijk’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Bezoekadres Stouweweg 15
Zwartsluis
Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove
Bel +31 (0)38 – 386 6836
Mail info@bonsinkjachtbetimmering.nl