Jachtmeubilair, Ontdek wat wij kunnen

Jachtmeubilair

Wilt u een bijzonder en uniek item in of op uw jacht? Wij ontwerpen en maken meubels op maat. Zowel voor uw interieur als exterieur. Elk project zien wij als een creatieve uitdaging. Van tafel tot stoel, van bank tot bed en van (wand)kast tot badmeubel. Ze vormen een verrijking voor uw schip.

Prefab en op maat

Naast jachtinterieurs en -exterieurs hebben we ons ook toegelegd op custom made jachtmeubilair. Alle meubels ontwerpen we, maken we prefab en plaatsen we aan boord op maat. In onze werkplaats gaan daarvoor ambacht en high end hand in hand. Door onze ruime ervaring en kennis van materialen kunnen we u deskundig adviseren. Van multiplex tot watervast MDF en van balsa tot kunststofdragers met daarop diverse afwerkingen. De opties zijn legio.

Inbouw als totaalproduct

Onze meubelen kunnen we inbouwen als totaalproduct. Hang- en sluitwerk, glas, stoffering, elektra, apparatuur, sanitaire onderdelen; we kunnen het dankzij onze vakmannen en die uit ons uitgebreide netwerk allemaal aanbrengen. Desgewenst werken we het meubilair af met zijde- of hoogglans. En ook andere afwerkingen als beitsen, borstelen of patineren behoren tot de mogelijkheden. Alle werkzaamheden voeren we in logische volgorde uit om doorlooptijd en kwaliteit te borgen.

Eyecatchers aan boord

Het leidt tot bijzondere en unieke eyecatchers aan boord van uw jacht. Meubilair waarin het duidelijk aanwezige houtwerk uitmuntend verwerkt is tot in de details. En waarin de combinatie van design en vakmanschap perfect tot uitdrukking komt.

Jachtmeubilair, Bekijk wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Jacuzzi ombouw

Jacuzzi ombouw

Jachtmeubilair, Ontdek onze voordelen

Waar staan wij voor?

Bonsink Jachtbetimmering heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit timmerwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

  • Bewezen kwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 2006 – in binnen- en buitenland

  • Volledige ontzorging

    Wij ontzorgen u zoveel mogelijk op het gebied van apparatuur en logistiek.

  • Actieve betrokkenheid

    Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Jachtbetimmering

Bonsink Jachtbetimmering is een internationaal bekende jachtbetimmeraar van topniveau. Onze vakmannen geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend natuurlijk’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Bezoekadres Stouweweg 15
Zwartsluis
Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove
Bel +31 (0)38 – 386 6836
Mail info@bonsinkjachtbetimmering.nl